top of page

Afscheid nemen

closeup-unrecognizable-waiter-serving-food-guests-during-lunch-time-restaurant.jpg

Lunchen in het Drechtfort

Welkom bij onze unieke lunchlocatie in Uithoorn. Wij zijn gevestigd in een historisch fort met een karakteristieke uitstraling. Bij ons kun je heerlijk genieten van een uitgebreide lunch in een unieke omgeving. Wij serveren niet zomaar een lunch, maar een culinaire beleving waarbij Marco & Thamar gebruik maken van verse en lokale ingrediënten. Wij geloven dat lunchen een moment van ontspanning en genieten hoort te zijn en dat is precies wat wij jou bieden.

OPENINGSTIJDEN:

Donderdag tot en met Zondag 

van 11:00 uur tot 18:00 uur

lunch-patroon!.gif

Lunchen op een unieke locatie in Uithoorn

Ons lunchmenu is met zorg samengesteld en biedt voor ieder wat wils. Of je nu zin hebt in een heerlijke salade, een 3-gangen lunchmenu, luxebroodjes of lekker á la carte, bij ons kan het allemaal. Marco & Thamar bereiden alle gerechten met liefde en dat proef je erin terug. Heb je dieeteisen of -wensen, natuurlijk houden we daar rekening mee, zodat ook jij heerlijk kan genieten van jouw lunchmoment.

Weer of geen weer, ook dat maakt niets uit. Wij beschikken over een gezellige, authentieke en sfeervolle binnenruimte in het karakteristieke fort. Loop je via de deuren naar buiten, dan kom je in een sfeervolle, overdekte, romantische tuin terecht. Onze lunchlocatie is perfect voor een gezellige middag tafelen met vrienden of familie. Neem de tijd om te genieten van de heerlijke gerechten en de unieke sfeer van ons historische fort. Marco & Thamar en onze gastvrije bediening staan voor je klaar om je van alle gemakken te voorzien om er een onvergetelijke middag van te maken.

drechtfort.jpg

Op zoek naar een zakelijke lunchlocatie

Ook voor zakelijke lunches ben je bij ons aan het juiste adres. Geef je zakelijke lunch een extra dimensie door deze te organiseren op onze unieke locatie. Wij kunnen ook voorzien in vergaderfaciliteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kom bij ons langs en ervaar zelf wat onze unieke lunchlocatie te bieden heeft. Geniet van onze heerlijke gerechten, onze gastvrijheid en de historische omgeving. Wij zorgen voor een onvergetelijke lunch en verwelkomen je graag!

bottom of page