top of page
education-concept-student-studying-brainstorming-campus-concept-close-up-students-discussi

Vergaderen in het Drechtfort

Op zoek naar een professionele en inspirerende vergaderlocatie? Kijk dan niet verder, want dan ben je bij het Drechtfort aan het juiste adres! Wij bieden een unieke en veelzijdige vergaderlocatie die perfect is voor jouw zakelijke bijeenkomst. Het Drechtfort is centraal gelegen in het groene hart en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het Drechtfort als vergaderlocatie

Wij begrijpen dat een goede vergadering, brainstorm, teammeeting, training of workshop staat of valt met de juiste omgeving van binnen en buiten. Het Drechtfort ligt op een unieke plaats en biedt veel rust en heeft een weids uitzicht over de polder. Een plek waar je wordt geïnspireerd en creatief mag zijn. Van binnen hebben wij onze vergaderlocatie zorgvuldig ingericht en voorzien van alle moderne apparatuur en een razendsnelle wifi-verbinding. De locatie is dan ook van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan groepen tot 30 personen. Wij kunnen geheel naar wens de locatie inrichten zoals jij dat wilt. Een lange tafel, verschillende ronde tafels, een theateropstelling? Alles is mogelijk.

Catering
mogelijkheden

Onze vergaderlocatie biedt ook diverse cateringmogelijkheden, zodat jullie de hele dag door verzorgd worden. Of het nu gaat om een all-in vergaderarrangement met koffie/thee, versnaperingen, lunch, water en frisdranken of een simpele koffiepauze, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner, wij zorgen ervoor dat jullie niets tekortkomen. Afsluiten met een borrel en een welverdiende bitterbal? Wij regelen het. Uiteraard houden wij rekening met dieeteisen en -wensen.

Wil je een op maat gemaakt voorstel? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn flexibel en kunnen ons aanpassen aan jullie specifieke wensen. Wij denken graag met je mee! Wil je een halve, hele of meerdaagse vergadering organiseren, wij zorgen dat het allemaal perfect verloopt. Onze gastvrouw Thamar en chefkok Marco staan voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen waar nodig.

beautiful-fresh-relax-morning-coffee-cup-set.jpg
patroon-meeting.gif

Wacht niet langer en boek onze vergaderlocatie vandaag nog voor jullie volgende zakelijke bijeenkomst.

Wij garanderen met onze vergaderlocatie een inspirerende en productieve omgeving.

patroon-meeting.gif

Capaciteit in het Drechtfort

2 Vergaderzalen 

In onze gezellige Drechtzaal (45m2) hebben wij onderstaande capaciteit:

Vergaderen: 20 personen

Zaalhuur: € 395,- (per dagdeel)  / € 720,- (volledige dag)

Drechtzaal

Amstelzaal is iets kleiner en intiemer (25m2).

Amstelzaal

Vergaderen: 12 personen

Zaalhuur: € 295,- (per dagdeel) /  € 595,- (volledige

Beide zalen € 690,- (per dagdeel) / € 1.050,- (volledige dag)

 

Onze zaalhuur is inclusief: privé terras, personeel, flip-over/white board, 70 inch scherm, standaard meubilair en schoonmaak kosten. Andere faciliteiten zoals decoratie, vergader faciliteiten zijn tegen een meerprijs bij te boeken.  

patroon-meeting.gif

Vergader arrangement

Ons vergader arrangement bestaat uit onbeperkt koffie/thee met een zoete lekkernij, plat en bruiswater, een schaal met handfruit. Het vergader arrangement is te boeken vanaf 8 personen vanaf 20,- per persoon. (exclusief zaalhuur)
 

Een vergader arrangement is uit te bereiden met ontbijt, lunch, diner of borrel. 

bottom of page