top of page
people-celebrating-party.jpg

Feest in het Drechtfort

Ben jij op zoek naar unieke feestlocatie om jouw speciale gelegenheid te vieren? Dan hoef je niet langer verder te zoeken, want daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze feestlocatie is gevestigd op een unieke locatie en biedt alles wat jij nodig hebt voor een onvergetelijk feest. Of je nu je verjaardagsfeest, een jubilea, een gender reveal party, je sweet 16, babyshower of ander feest wilt vieren, bij ons kan het allemaal!

O9F48G0.jpg

Vier jouw feest op onze feestlocatie

Onze feestlocatie is een unieke locatie in Uithoorn en biedt een sfeervolle ambiance die perfect is voor iedere gelegenheid. Welk feest je ook wilt geven; een verrassingsfeest voor een dierbare, je eigen verjaardag, een bruiloft of een ander feest, bij ons is het allemaal mogelijk.

Onze feestlocatie bevindt zich in een fort in Uithoorn in het groene hart van Nederland. Zodra je via de poort het land van het fort binnen loopt, waan je je in een oase van rust, waardoor jij kunt genieten van een onvergetelijke tijd met vrienden en familie. Je bent werkelijk waar niemand tot last en de mogelijkheden zijn dan ook oneindig.

snacks-desserts-festive-table.jpg

Maak jouw feest compleet

Wij bieden verschillende arrangementen aan zodat je zeker weet dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo hebben wij bijvoorbeeld een uitgebreid cateringmenu, waardoor je heerlijk kunt genieten van een culinaire ervaring. Wil je liever een heerlijk bittergarnituur, feestelijke taart of andere versnaperingen, dan kunnen wij dat uiteraard allemaal voor je regelen. Marco & Thamar werken alleen met verse en lokale ingrediënten om de beste smaak te garanderen. Daarnaast bieden wij diverse drankarrangementen aan, zodat je in alle opzichten heerlijk kunt genieten van jouw feestelijke dag/avond en Marco & Thamar zorgen ervoor dat jou en je gasten niets te kort komen.

O9F48G0.jpg

Voor welke gelegenheid jij ook een feest wilt vieren, wij zorgen dat het je aan niks ontbreekt en dat alle faciliteiten beschikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geluidsinstallatie en verlichting. Je kunt de locatie volledig naar eigen smaak aankleden en decoreren, zodat je een persoonlijk tintje aan jouw feest kunt geven. Wij nemen graag alles voor je uit handen, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van jouw feest.

Kortom, bij ons ben je verzekerd van een onvergetelijke feestervaring op een unieke feestlocatie in het fort in Uithoorn. Kom gerust even bij ons langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden door te spreken. Wij staan graag voor je klaar om samen met jou een feest te organiseren om nooit te vergeten!

bottom of page