top of page

Trouwen in het Drechtfort

Wat leuk dat jullie gaan trouwen en overwegen om jullie bruiloft te vieren in het Drechtfort!

Jullie bruiloft is straks de mooiste dag van jullie leven en die dag moet dan ook heel bijzonder worden en aan al jullie wensen voldoen. Jullie zijn vast al druk bezig met de voorbereidingen en aan het rond kijken wat voor jullie de ideale locatie is. Heb je altijd al op een unieke locatie willen trouwen in een authentieke, romantische bruiloft zaal? Dan is het Drechtfort waarschijnlijk jullie droomlocatie waar je ja-woord wilt geven.

goed-patroon-wedding.gif

Bruiloft in het Drechtfort

Stijlvol, romantisch en idyllisch

Het Drechtfort heeft alles voor jullie bruiloft op één locatie. Of jullie nu groots of meer intiem willen trouwen, alles is mogelijk in het Drechtfort. De bruiloft zaal kunnen wij helemaal voor jullie naar al jullie wensen aankleden, zodat je met zowel een grote groep als intieme groep altijd een sfeervolle invulling kan geven aan jullie bruiloft. Het Drechtfort uit 1911 is karakteristiek en heeft een rijke historie. De rust, het water in de fortgracht en het weidse uitzicht over de polder maken het bijna idyllisch. Het Drechtfort is dan ook een geweldig decor voor jullie bruiloft zowel van binnen als buiten. Binnen vind je de romantische bruiloft zaal en met mooi weer kan er ook getrouwd worden in de romantische tuin, die wij stijlvol overkappen zodat een regenbui jullie bruiloft niet in het water laat lopen. Het is uiteraard mogelijk om zowel binnen als buiten te gebruiken voor jullie bruiloft. Ook leent het Drechtfort zich uitstekend voor de perfecte bruiloft rapportage; leg je mooiste dag vast op deze unieke locatie en maak eeuwige herinneringen.

bride-with-groom-drinking-champaigne-their-wedding.jpg

Je hoeft alleen maar JA te zeggen

Ja, ik wil

Het is een spannende tijd en jullie leven naar jullie grote dag toe. Op de dag zelf kan het grote genieten beginnen. Nergens naar omkijken, alleen naar elkaar en alle geliefden om jullie heen. Wij zorgen namelijk voor de rest! Marco & Thamar staan de hele dag voor jullie klaar en zullen jullie en jullie gasten in de watten leggen met heerlijke culinaire versnaperingen, drankjes en met grote gastvrijheid. Het zal jullie aan niets ontbreken.

Capaciteit in het Drechtfort

Het Drechtfort is dé perfecte trouwlocatie

Trouwzaal: 2

Terras met sfeervolle overkapping

foto fort.jpg

Bereikbaarheid Drechtfort

Het Drechtfort is centraal gelegen in het groene hart en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke bruiloft locatie, dan is het Drechtfort dé perfecte keuze.

bottom of page