top of page

Zakelijke evenementen

Een vergadering organiseren, een product lanceren of een brainstorm sessie? Maak er bij ons een stress vrije dag van en geniet tussendoor van verfrissende drankjes en heerlijke maaltijden. Wij zorgen ervoor dat het voor jou en de werknemers/collega's een heerlijke dag gaat worden. 

DF01.jpg

Vergaderingen

Het vergaderarrangement van Drechtfort bestaat uit een ontvangst met een kopje koffie of thee en een huisgemaakte lekkernij. Tijdens de vergadering staat er plat en bruiswater, koffie/thee en een schaal handfruit klaar. Het arrangement kan worden uitgebreid met een lunch in buffetvorm of een mooi twee gangen lunch geserveerd aan tafel. Ook na de vergadering kunnen wij ervoor zorgen dat  de borrel klaar staat met natuurlijk een welverdiende bitterbal! De dag afronden met een diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden en kunnen wij naar wens aanpassen. 

Trainingen/workshops

Ons fort is uitermate geschikt om een training of workshop te geven. Momenteel hebben wij een ruime zaal voor ongeveer 20 personen. Medio februari 2023 is onze tweede zaal klaar, waar wij plek hebben voor ongeveer 12 personen. Deel je idee met ons, wij denken graag mee!

Digitaal en analoog
bottom of page