top of page
selective-focus-shot-table-setting-with-wine-glasses-plates_edited.jpg

Private dining 
in het Drechtfort

Altijd al eens willen genieten van een private dining op een unieke locatie? Kijk dan niet verder dan onze private dining locatie in het Drechtfort. Een historisch fort, omgeven door prachtige natuur waar onze chefkok Marco een onvergetelijk gastronomisch avontuur creëert voor jouw gezelschap. Helemaal op maat gemaakt naar jullie wensen en smaken.

Exclusieve omgeving

Onze private dining locatie is meer dan alleen een restaurant; het is een plek vol geschiedenis en karakter. Het fort, gelegen in het groene hart van Nederland, heeft een rijke historie. Het interieur is smaakvol gerenoveerd met respect voor de historische elementen van het fort en biedt een intieme en gezellige sfeer voor jouw exclusieve diner.

Private dining ervaring

Chefkok Marco gebruikt alleen de beste ingrediënten om zijn creaties te bereiden. Van verse, lokaal geproduceerde groenten tot premium klasse vlees en vis. Om je de exclusieve private dining te laten beleven zal chefkok Marco het menu volledig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Of je nu een romantisch diner voor twee wilt of een intiem groepsdiner, onze locatie biedt een unieke en onvergetelijke ervaring van A tot Z. Heb je speciale dieeteisen of – wensen, dan houden we daar natuurlijk rekening mee, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk diner.

sparkling-glassware-stands-long-table-prepared-wedding-di.jpg

 Start je diner met een lekker aperitief, laat je verrassen door de culinaire gerechten, geniet van een bijpassend wijnarrangement en eindig voldaan met een kopje koffie en een digestief. Wat jij ook wenst, wij maken het mogelijk! Gastvrouw Thamar zorgt voor de juiste ambiance en attente service, zodat jij volledig kunt genieten van jouw exclusieve diner.

 

Waarom zou je genoegen nemen met een gewoon restaurant, als je kunt genieten van een unieke en exclusieve gastronomische ervaring in een historisch fort? Boek nu onze private dining locatie en maak van jouw volgende diner een onvergetelijke ervaring.

Het Drechtfort is meer…

Onze locatie is ook beschikbaar voor privé-evenementen en feesten, zoals verjaardagsfeesten, jubilea en zakelijke evenementen.

bottom of page