top of page
selective-focus-shot-table-setting-with-wine-glasses-plates_edited.jpg

Diner op het fort

Altijd al eens willen genieten van een diner op

een unieke locatie?

 

Regelmatig organiseren wij het 'Diner op het Fort'.

 

Een historisch fort, omgeven door prachtige natuur waar Marco & Thamar met een smaakvol 5 gangen chef's menu en de mooiste wijnen een heerlijke ongedwongen avond creëeren voor jou en jouw gezelschap. 

De prijs van het 5 gangen chef's menu is €55,-.

Wil jij hier ook bij zijn?

Reserveer nu via de reserveringsmodule

op onze website.

 

Moeten wij rekening houden met een speciaal dieet en/of allergie? Gelieve dit vermelden bij opmerkingen voordat u de reservering bevestigt. 

Data komende edities

Vanaf 19:00 uur serveren wij het 5 gangen chef's menu. Wij houden graag rekening met eventuele allergieën of dieetwensen mits deze ruim van tevoren aan ons zijn doorgegeven. 

Reserveer nu via de reserveringsmodule op onze website.

-

Zondag 12 mei - Moederdag "Lunch op het Fort (4-gangen €42,50)

- vol gereserveerd

-

Vrijdag 17 mei - vol gereserveerd

Zaterdag 18 mei - vol gereserveerd

-

Vrijdag 24 mei - nog tafels beschikbaar

-

Vrijdag 5 juli - nog tafels beschikbaar

Zaterdag 06 juli - nog tafels beschikbaar

Private dining

Wil je op een andere dag met een gezelschap komen eten? Private dining is al mogelijk vanaf 16 personen. 

 

Marco & Thamar gebruiken alleen de beste ingrediënten om de creaties te bereiden. Van verse, lokaal geproduceerde groenten tot premium klasse vlees en vis. Of je nu een romantisch diner voor twee wilt tijdens een editie van het diner op het fort of private dining voor een intiem groepsdiner, onze locatie biedt een unieke en onvergetelijke ervaring van A tot Z. Heb je speciale dieeteisen of – wensen, dan houden we daar natuurlijk rekening mee, zodat iedereen kan genieten van een heerlijk diner.

sparkling-glassware-stands-long-table-prepared-wedding-di.jpg

 Start je diner met een lekker aperitief, laat je verrassen door de culinaire gerechten, geniet van een bijpassend wijnarrangement en eindig voldaan met een kopje koffie en een digestief. Wat jij ook wenst, wij maken het mogelijk! Marco & Thamar zorgen voor de juiste ambiance en attente service, zodat jij volledig kunt genieten van jouw exclusieve diner.

 

Waarom zou je genoegen nemen met een gewoon restaurant, als je kunt genieten van een unieke en exclusieve gastronomische ervaring in een historisch fort? Boek nu onze private dining locatie en maak van jouw volgende diner een onvergetelijke ervaring.

Het Drechtfort is meer…

Onze locatie is ook beschikbaar voor privé-evenementen en feesten, zoals bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea en zakelijke evenementen.

bottom of page